2017. június 23., péntek

Egységben Istennel, avagy hol a világ közepe?

18+ os tartalom következik. Szóval a nyugalom megzavarására alkalmas poszt. Mindenki csak saját felelősségére olvassa tovább. 😉😂

Szóval, Let's talk about sex. Ahogy a Salt'n Pepa is megénekelte a 90-es években. Skorpió aszcendensemmel, és Vénuszommal, na meg a 8as házas ikrek Marsommal ez nálam evidens. A szexre és asztrológiára bárhonnan át tudok kötni, és mindenki les, hogy most ez honnan jött. 😂

Sok cikkem van a szexualitásról, tanítványaimmal sem gond erről beszélni, a sors fintora, h a szűz lilithes fiam nem hajlandó elfogadni a szexuális felvilágosításom. Elzárkózik előle, de szerintem már megtörtént ez nála barátok által, de én szerettem volna, de ebben kudarcot vallottam. 😌

4 éve írtam a következő cikkeket: https://www.szepo.com/…/hol_a_vilag_kozepe_avagy_erotikus…/…

https://www.szepo.com/…/himimadatavagy-a-ferfiassag-dicser…/

https://www.szepo.com/…/hej-tulipan-tulipana-magyar-noi-le…/

Ezzel a 3 cikkel sztem eléggé lefedtem a szexualitás kultúrtörténeti vonatkozásait.
De! Miért vagyunk prűdek, miért nem lehet a szexről beszélni az életben sem, és a fb csoportokban? Mikor minden felnőtt ember szexel, vagyis inkább mostanában azt mondanám, hogy nem szexel. A gyerekekkel lehet a legjobban még, amúgy! (Kivéve a 3szoros szűz karmás fiamat 😃 )

A régi társadalmak nem voltak ilyen prűdek! A nők tudták a csípőjüket mozgatni, termékenység táncot jártak, a férfiak tudtak virágnyelven udvarolni, és a Marsukat jobban élték, mint manapság a férfiak.

És hogy hol a világ közepe? Mindig ott, ahol épp a férfi és a nő egyesül, és nem dug! Amikor egyesülnek, akkor olyan érzés, mintha ott lenne az origó, ahol összeér a testük, ahol a "bot" kijelöli a világ közepét a nő testén, és az a hüvelyük, (a régi időkben a mágusok arra a helyre szúrták le a botjukat, ahová az energiát akarták áramoltatni.)  de csak együtt tudják megmozgatni az Univerzum erőit. Egyik nem képes a másik nélkül erre. Amikor ez megvalósul galaxisunk középpontjában találjuk magunkat, csillaglényekké válunk, az Univerzum közepévé, ami lüktet, pulzál, forog, és akkora energiát szabadít fel, hogy a gyönyörtől elbőgöd magad. Egységbe kerülsz Istennel.

"Az Orgazmus állapota az a jelenség, amikor a teremtés két pólusa egymásban nyugszik. Az Energia eléri a Tudatot, beáll az időtlenség érzése és a gondolat-nélküliség, a teljes boldogság harmonikus állapota. A „hagyományos” aktusban azonban ez a jelenség rendkívül korlátolt időtartamban jöhet létre, mert az Energia ejakuláció formájában távozik. (A nőknél is hasonló jelenség működik kisebb energiaveszteséggel, ők azonban menstruáció során veszítenek nagy mennyiségű élet-energiát.) Az orgazmus jelenségének semmi köze sincs az azt követő ejakuláció eseményéhez. A két jelenség egymástól függetlenül létezik, s valójában az ember természetes állapota az, amikor az orgazmust az ejakulációtól elkülönítve képes megélni.

Ami tehát a „hagyományos orgazmus” során történik, az az, hogy az energia a hátgerincen végighaladva az agyban egyesül a Tudattal néhány másodpercre elérve a tökéletes isteni egység és boldogság állapotát. Ezután a rendkívül korlátolt időtartalmú tapasztalás után az Energia ejakuláció (férfiak) és letöltődés (nők) formájában távozik.

Ez az energetikai minta a dualizmus mintája. (Érdekes megfigyelhető összefüggés, hogy például a robbanó motor is hasonló elven működik. Nem véletlen, hiszen dualista tudat-szintről származó találmány; a szabad-energia pedig a teremtő energia kontinenciáját felismert tudat találmánya.)
Egészen addig, amíg az egyén saját Energiáját dualista tudatszinten éli meg, az Energia távozása által egyfajta hiány-állapotban fog élni és boldogságának forrásait külső körülményekben keresi. Az Energia kontinenciáját felismert Tudat maga a boldogság forrása, mert belőle egyik pólus sem hiányzik – boldogságát és szeretetét másoknak sugározza ki." (forrás: shaumbra-hu.info)


Mindenkinek kívánok hasonló élményeket! Csodálatos!


Ha kapcsolatba szeretnétek lépni velem a Lelki utak lámpása nevű segítő csoportomban megtehetitek:https://www.facebook.com/groups/1206201749405888/?fref=ts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése